Website

VB fotografie portretfoto en reportagefoto VB Fotografie ondernemer portretfoto en websitefoto 

Website fotografie

Webfoto’s geven de sfeer weer die jij of jouw bedrijf wilt uitstralen. Een goede webfoto vertelt zo jouw verhaal. De kijker begrijpt direct wat hij aan je heeft. De ideale webfoto is voor iedereen weer anders. Webfoto’s zijn immers net als portretfoto’s. Het zijn portretfoto’s in je eigen context en omgeving. Daarom zijn ze voor iedereen anders en dus uniek.

Tekst en foto’s zijn op je website altijd ondersteunend aan elkaar. Met de juiste combinatie van webteksten en -foto’s wordt je site juist enorm versterkt. De eerste indruk bepaalt of mensen verder lezen. Foto’s maken die eerste indruk en die moet goed zijn. Met goede foto’s blijven jouw bezoekers langer op je site.

Ideale webfoto

Het internet staat vol met foto’s die fotografen via een beeldbank aanbieden (stockfoto’s). Daar is niks mis mee, maar wil je met echt exclusief materiaal laten zien hoe uniek jouw bedrijf is, kom dan bij mij. Met een unieke persoonlijke weerspiegeling van de werkelijke organisatie versterk je je identiteit en ondersteun je je imago.

Ik verdiep me in jouw producten en diensten en ik denk mee om tot de perfecte webfoto te komen. Dat levert een complete website op waarmee je je online kan profileren. Waarom? Omdat je site dan echt het verhaal van jouw organisatie vertelt.

Deze bedrijven zijn je voorgegaan

Salon Sanne

Amé Schoonheidssalon

Lemon Pit

Bakkerij Boersma

Tekst voor jou

AlexIT

Gewoon Fit

Veerkracht voor je kind

Website

prijzen