Amé Schoonheidssalon

Amé schoonheidssalon zakelijke foto

Toen Mariska bij mij kwam met de vraag of ik voor haar nieuwe website foto’s wilde maken, ben ik eerst even bij haar gaan kijken. Ze vertelde dat ze een eigen praktijkruimte heeft. Alles staat erin, maar de ruimte is klein. Tijdens onze kennismaking was er meteen een klik. Wat een enthousiaste ondernemer is zij. Gepassioneerd vertelde zij over haar vak.

Een nieuwe website was hoog nodig. En met een aantal nieuwe tools, zoals het maken van een afspraak via de website. Daarbij wilde ze professionaliteit uitstralen. Ze vertelde dat stockfoto’s niet bij haar paste. Ze vindt het juist belangrijk dat haar (potentiële) klanten kunnen zien hoe haar praktijk eruit ziet.

Na onze kennismaking hebben we de fotoshoot gepland. Binnen haar klantenkring is zij op zoek gegaan naar een geschikt model. Hierbij is het belangrijk dat je iemand kiest die jouw ideale klant is. Voorheen had Mariska een foto van haar zoon in de stoel op haar site staan. Je kan je vast voorstellen dat dit niet haar doelgroep aanspreekt.

De fotoshoot heeft een dagdeel in beslag genomen. Daarna ben ik de website foto’s gaan uitzoeken en bewerken. En het eindresultaat is prachtig. Bekijk het zelf op haar website Amé Schoonheidssalon.