De Hoogstraat Revalidatie

Bedrijfsfotografie

Bedrijfsfotografie voor brochure

Voor de ‘Oefengids Beroerte’ heeft De Hoogstraat gevraagd om nieuwe bedrijfsfotografie voor brochure. De Hoogstraat Revalidatie is het revalidatie geneeskundig netwerk. Kinderen en volwassenen kunnen er terecht voor behandeling en advies.

De ‘Oefengids Beroerte’ werd uitgebreid met nieuwe oefeningen, hiervoor heb ik de nieuwe foto’s gemaakt. Om foto’s precies te laten aansluiten op bestaande foto’s, maakt het extra lastig. Met behulp van studioflitsers is het mogelijk om het licht nagenoeg hetzelfde te maken. Een groot voordeel voor mij was het model, zij kon zich perfect inleven in de situatie doordat zij helaas zelf een beroerte heeft gehad.

Een bedrijfsreportage leent zich voor vele doelen. Sommige bedrijven leggen graag een databank aan van hoogwaardige sfeerbeelden die gebruikt kunnen worden voor allerlei communicatie uitingen van het bedrijf, bijvoorbeeld bedrijfsmagazines, wervende brochures, nieuwsbrieven, personeelsgidsen, (sociaal)jaarverslagen en andere officiële stukken.

Een bedrijfsreportage kan natuurlijk ook gemaakt worden naar aanleiding van een bepaalde gelegenheid, zoals een bedrijfsjubileum, een opening, start bouw of ander belangrijk persmoment. Wat het doel ook is, ik zorg ervoor dat jouw bedrijf vertrouwen, enthousiasme en betrouwbaarheid uitstraalt. Zo breng je jouw bedrijfsactiviteiten op een fraaie manier onder de aandacht bij jouw klanten.

De Hoogstraat

Meer over Bedrijfsfotografie

Bedrijfsfotografie