Medisch Ondernemen

Bedrijfsfoto's voor magazine

Bedrijfsfoto’s voor magazine

Voor het magazine ‘MedischOndernemen’ heeft de uitgeverij InovaMedia mij gevraagd om een aantal bedrijfsfoto’s bij het hoofdartikel te maken. En daarnaast ook de cover foto te verzorgen. MedischOndernemen is een vakblad voor vrije beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg.

Tijdens het allereerste contact vraag ik altijd wat de bedoeling van de foto’s zijn. Zo kan ik beoordelen of de opdracht bij mij past. In dit geval was de opdracht op mijn lijf geschreven. Het fotograferen van mensen in hun eigen praktijk, vind ik een van de leukste opdrachten om te doen.

Om efficiënt te werken en snel aan de slag te kunnen, werkt het voor mij prettig om direct contact te hebben met de persoon die ik moet fotograferen. Het maken van een afspraak is dan zo gemaakt. Bovendien kan ik de persoon nog wat tips doorgeven ter voorbereiding op de fotoshoot.

Voordat ik op de stoep sta, verdiep ik mij in het verhaal. In dit geval ging het om een interview, waarbij ik vooraf wil weten wat de boodschap is. Op die  manier versterken beeld en tekst elkaar. 

Wil je meer weten wat ik voor je kan doen met bedrijfsfotografie? Lees hier verder.