Event fotografie Sports Business Center

Event fotografie Sports Business Center

Jaarlijks vinden diverse events plaats bij Sports Business Center in Leusden. Zoals ‘Brand Event Summer’ en ‘Brand Event Winter’. Deze evenementen worden kleurrijk in beeld gebracht door VB Fotografie. Vooral de sfeer van het event wordt in beeld gebracht, maar ook het plezier van de bezoekers. De reportage wordt compleet gemaakt met kenmerkende details en overzichtsfoto’s. Met Event fotografie maak je een goede indruk op (potentiële) klanten. De diversiteit aan foto’s zijn zeer geschikt voor het plaatsen op de website en op social media. Ook leuk om de foto’s te gebruiken voor de uitnodigingen voor nieuwe events.

Sports Business Center is hét inkoop- en informatiecentrum voor de Nederlandse sportvakhandel. Meer dan honderd leveranciers op het gebied van lifestyle, sportmode, -schoenen, -hardwaren en -accessoires presenteren hier hun collectie. Dat doen zij vanuit een permanente showroom. In totaliteit zijn meer dan 400 merken uit het midden en hoog segment in Leusden vertegenwoordigd.

Wil jij ook je event voortreffelijk in beeld vastleggen? Kijk hier voor meer informatie of neem direct contact met mij op.

Kijk op de website van Sports Business Center voor een uitgebreide reportage.

 

 event leusden foto bedrijfsfoto detailfoto sport VB fotografie amersfoort foto showroom SBC leusden VB Fotografie miss Nederland Leusden  vergaderruimte SBC Leusden Food event Amersfoort