Over mij

Fotograaf Amersfoort Sabine Keijzer

Dank je wel voor je interesse in VB Fotografie. Even kort over mij. Mijn naam is Sabine Keijzer. Ik kan enorm genieten van mooie plaatjes. Wat ik eng vind, is zelf voor de camera staan. Wat gaat er gebeuren? Sta ik er wel goed op? Doe ik het wel goed? Van jongs af aan heb ik dat en heb dan ook snel besloten om zelf achter de camera te kruipen. Ik weet dan ook precies hoe het voelt om foto’s te laten maken. Achter de camera weet ik hoe ik jou hierbij kan helpen. Ik haal het beste uit jou naar boven en weet zo jouw mooiste kant vast te leggen.

Als fotograaf ben ik een echte beelddenker. Bij elk probleem zie ik de oplossing in de vorm van beeld voor me. Daar geniet ik van. Nonchalance staat niet in mijn woordenboek. Ik maak het me er niet gemakkelijk vanaf, breng het mooiste in jou naar boven en ben pas tevreden als jij dat bent.

Met oog voor detail zet ik jouw doel centraal. Elke klant is voor mij uniek. Ik werk vanuit vertrouwen en neem de tijd voor jou. Het levert prachtige foto’s op die laten zien wie jij echt bent of jouw bedrijf echt is. Dat mag gezien worden en daar help ik je bij. Daarbij ben ik niet alleen volgend, met mijn marketingcommunicatieachtergrond ben ik ook adviserend. Toegewijd aan dit mooie vak maak ik echt contact en stel ik je op je gemak. Zo komen we samen tot het beste resultaat.

VB Fotografie is onderdeel van VoorBeeldig Fotografie en Briljant Bruidsfotografie.

Sabine Keijzer