Meer & Co

profielfoto

Ben jij geen model en wil je wel mooie foto’s?

Voor portretfotografie ben je bij mij aan het juiste adres. Bij mij kan je jezelf zijn. Samen komen wij tot het beste resultaat. Met een prettige combinatie van bescheidenheid en leiding nemen zet ik jouw behoefte om in passend beeld. Door mijn persoonlijke aanpak voel je je op je gemak.

Portretfotografie voor een zakelijk portret is een vak apart. Een foto waar je mooi op staat is een must, daarom zorg ik ervoor dat je wordt gefotografeerd in een ontspannen sfeer. Aan het begin van de fotoshoot bespreken we waar jij de foto’s voor wilt gebruiken. Of dat nou is voor je website, je profielfoto voor social media, je sollicitatiefoto of voor LinkedIn. Ik houd er rekening mee en zal de uitstraling van de foto aanpassen aan jouw doel en hoe jij op anderen wenst over te komen.

De meeste mensen zijn geen fotomodel en kan poseren best lastig zijn. Misschien wil je zelfs niet geposeerd op de foto overkomen en heb je liever een natuurlijke foto. VB Fotografie stelt je op je gemak en je kunt poseren op een manier die jou het meest aanspreekt.

Meer informatie over Portretfotografie.

Meer en Co

  

 prijzen