Personal Branding

Personal Branding foto’s geven de sfeer weer die jij met jouw bedrijf wilt uitstralen. Een goede persoonlijke foto vertelt zo jouw verhaal. De kijker begrijpt direct wat hij aan je heeft. De ideale Personal Branding foto is voor iedereen weer anders. Personal Branding foto zijn immers net als portretfoto’s. Het zijn portretfoto’s in je eigen context en omgeving. Daarom zijn ze voor iedereen anders en dus uniek.

Tekst en foto’s zijn op je website altijd ondersteunend aan elkaar. Met de juiste combinatie van webteksten en foto’s wordt je site juist enorm versterkt. De eerste indruk bepaalt of mensen verder lezen. Foto’s maken die eerste indruk en die moet goed zijn. Met goede foto’s blijven jouw bezoekers langer op je site.

IDEALE Personal Branding foto

Het internet staat vol met foto’s die fotografen via een beeldbank aanbieden (stockfoto’s). Daar is niks mis mee, maar wil je met echt exclusief materiaal laten zien hoe uniek jouw bedrijf is, kom dan bij mij. Met een unieke persoonlijke weerspiegeling van de werkelijke organisatie versterk je je identiteit en ondersteun je je imago.

Ik verdiep me in jouw producten en diensten en ik denk mee om tot de perfecte Personal Branding foto’s te komen. Dat levert een complete website op waarmee je je online kan profileren. Waarom? Omdat je site dan echt het verhaal van jouw organisatie vertelt.

DEZE BEDRIJVEN ZIJN JE VOORGEGAAN

Salon Sanne

Amé Schoonheidssalon

Lemon Pit

Bakkerij Boersma

Tekst voor jou

Gewoon Fit

Veerkracht voor je kind

Neem contact op

Website

prijzen