Portret

profielfoto

 Portret foto

Wil jij een nieuwe portret foto die uitstraalt waar jij voor staat en jouw mooiste kant laat zien? Bij mij kan je jezelf zijn, daar zorg ik voor. Ik neem de tijd voor het fotograferen en verdiep me in jouw doel. ‘Cameravrees’ zal je bij mij niet snel hebben. In een ontspannen sfeer gaan we samen op zoek naar wat jij wilt uitstralen. Klanten ervaren dat echte contact als prettig.

Ik maak foto’s die authenticiteit uitdragen. Daar hoef je geen model voor te zijn. Ik zorg ervoor dat je je op je gemak voelt en maak met goede belichting en professionele apparatuur het perfecte plaatje. Hierbij staan jouw wensen altijd centraal. Zo zorg ik ervoor dat je representatief laat zien waar jij voor staat en hoe jij wilt overkomen.

Een eerste indruk maak je maar één keer. Een goed zakelijk portretfoto is daarom belangrijk. Met een goed zakelijke foto wek je vertrouwen, maak je het verschil en val je op. Dat is het doel.

Werkwijze

De fotoshoot kan in mijn fotostudio of op locatie plaatsvinden. Ook beschik ik over een mobiele fotostudio die ik overal mee naartoe kan nemen. De toepassingen zijn eindeloos: voor een uitzonderlijke foto op social media (LinkedIn) tot een strak beeld van jou voor op een website, een boekcover of in een brochure. Wil je dat jouw cv er voor een sollicitatie uitspringt? Dan maak ik graag jouw portretfoto. Daarbij geef ik ook adviezen, bijvoorbeeld over kleding. Altijd passend bij het doel.

Wil je dat potentiële klanten jou kiezen of wil je als sollicitant dat jouw cv eruit springt? Neem contact met mij op.