Portret

professionele portretfoto

Portret foto

Wil jij een nieuwe portret foto? Een foto die uitstraalt waar jij voor staat? En jouw mooiste kant laat zien? Bij mij kan je jezelf zijn, daar zorg ik voor. Ik neem de tijd voor het fotograferen en verdiep me in jouw doel. ‘Cameravrees’ zal je bij mij niet snel hebben. In een ontspannen sfeer gaan we samen op zoek naar wat jij wilt uitstralen. Klanten ervaren dat echte contact als prettig.

Bij mij hoef je geen model te zijn. Ik zorg ervoor dat je je op je gemak voelt. Ook als blijkt dat je meer tijd nodig hebt. Met de goede belichting en professionele apparatuur maken we samen het perfecte plaatje. Hierbij staan jouw wensen altijd centraal. Zo zorgen we er samen voor dat jouw portretfoto laat zien waar jij voor staat. De foto zoals jij op anderen wil overkomen.

Een eerste indruk maak je maar één keer. Een goed zakelijk portretfoto is daarom belangrijk. En met een goed zakelijke foto wek je vertrouwen bij anderen. Zo maak jij het verschil en val je op. Dat is het doel.

Werkwijze

De fotoshoot kan bij mij thuis in de fotostudio of op locatie plaatsvinden. Ook beschik ik over een mobiele fotostudio die ik overal mee naartoe kan nemen. De toepassingen zijn eindeloos. Voor een perfecte foto op social media, zoals LinkedIn. Maar ook voor op je website, een boekcover of in een brochure. Wil je dat jouw cv er voor een sollicitatie uitspringt? Dan maak ik graag jouw portretfoto. Daarbij geef ik ook advies over de voorbereiding, zoals je kleding en verzorging.

Wil je dat potentiële klanten jou kiezen of wil je als sollicitant dat jouw cv eruit springt? Neem contact met mij op.

Professionele LinkedIn foto